Llocs emblemàtics de Catalunya

[EN CONSTRUCCIÓ]

Ajuda’ns a escriure aquesta secció! Aquí sota tens una llista d’alguns dels llocs de què volem parlar. Si tens temps i ganes, tria un o més temes i fes-ne una petita introducció i la penjarem aquí 🙂

Montserrat

La Muntanya de Montserrat, al nord de Barcelona, presenta unes característiques tan sorprenents que ha esdevingut un dels símbols de Catalunya. Els pics tenen forma d’agulles i s’hi troba una impressionant ermita, el monestir i un museu al cim. Segons la llegenda, un pastor va trobar una estàtua de la Verge en una cova i per això es va construir l’església i el monestir a la muntanya. La Verge era negra (igual que moltes altres imatges romàniques) i per això es coneix com la Moreneta.

This spectacularly beautiful mountain, located to the north of Barcelona, is one of Catalonia’s most important religious sites. The peaks are shaped like needles to the sky and you’ll find an impressive church, monastery and museum on the summit. According to legend, a shepherd found a statue of the Virgin in a cave here and that’s why they built the church and monastery on the mountain. The Virgin was black (like many other Romanesque images) and that’s why she’s known as La Moreneta (the dark one).

montserrat

http://www.montserratvisita.com/

http://www.geoparc.cat/en/centres/centre/titol/parc-natural-de-la-muntanya-de-montserrat

Pirineus

pirineus1

font: http://www.campingsdelleida.com/en/pirineus-reserva-natural/

http://www.visitpirineus.com

Barcelona

Barcelona té el caràcter de les ciutats mediterrànies, dinàmica i oberta, convida a l’oci, a passejar i a gaudir. Barcelona té un estil de vida propi que la fa única.

Bressol de moltes cultures i testimoni de grans transformacions, Barcelona té una història fascinant.

Barcelona has the dynamic and open character of the mediterranian cities. Barcelona encourages the leisure, to stroll and enjoy. Barcelona has a lifestyle of its own, which makes it unique.

Home to many cultures, and witness of big transformations, Barcelona has a fascinating history.

bcn

font: http://www.barcelonasae.com/

http://www.barcelonaturisme.com/

http://www.bcn.cat/

Cadaqués

11 Cadaques

 

Canigó

etc